Branddetectie

Branddectie voor industriŽle gebouwen.

Al onze oplossingen worden op maat uitgewerkt. Het hele proces van concept tot onderhoud wordt met de grootste zorg beheerd. Een degelijke oplossing zorgt uiteraard ook voor een perfecte integratie van de verschillende systemen. Want voor ieder beveiligingsprobleem bestaat er een oplossing. Het is deze 'oplossing' die centraal staat in onze klantenbenadering. Dit in tegenstelling tot de pure productgerichte aanpak binnen andere bedrijven.
In ons aanbod zitten zowel conventionele als analoge branddetectiesystemen met sensoren die reageren op rook en/of warmte. Deze detectoren staan in verbinding met een centrale. Bij alarm lokaliseert die de detector in kwestie en stuurt de eventuele sirenes, rookschermen, brandblussystemen en dergelijke aan. Voor de opvolging is gebruiksvriendelijkheid van onze systemen de eerste vereiste: via webinterfaces kunnen uw medewerkers instaan voor de monitoring van de centrale of je kan dit overlaten aan gespecialiseerde bedrijven.
Onze branddetectieoplossingen kunnen bovendien ook in andere systemen geÔntegreerd worden.

Branddetectie conventioneel

Een conventioneel branddetectiesysteem maakt gebruik van conventionele (niet-adresseerbare) branddetectoren die reageren op rook of warmte.

Branddetectie analoog

Een analoog branddetectiesysteem maakt gebruik van adresseerbare rookdetectoren die op rook of warmte reageren. Deze detectoren communiceren voortdurend met de centrale en geeft zijn analoge waarde door.

Air-sampling

De AIR SAMPLING systemen zijn ontworpen om brand heel snel te ontdekken. De belangrijkste factor bij het ontdekken van de brand is de tijd dat het neemt tot je de brand detecteert. Met de Air-sampling systemen gaat dit tot 1000 keer sneller dan met een gewone conventionele rookdetektor. Bij dit systeem wordt geintoxiceerde lucht en/of rook door een buizensysteem aangezogen, waartegen bij traditionele systemen de rook wordt meegenomen door de luchtstroom in de ruimte.


© 2011 Power & Control